کج نویس

می خوام شگفت انگیز شم

کج نویس

می خوام شگفت انگیز شم

کج نویس

باید وصیت کنم وقتی از دنیا رفتم مرا بالای یک کوه بی سر و صدا چال کنند. بادگیر باشد و ترجیحا در سایه یک صخره باشد قبرم. صخره‌اش بزرگ نباشد تا از افتادنش نترسم و هر روز صبح یک چوپان از آنجا رد شود تا حساب روزهای مردنم دستم باشد.

+ آموزش‌های مربوط به FPGA رو شروع کردم، این مطالب رو تو وبلاگ اگزور وان میارم، تو لیست پیوندها هست.

طبقه بندی موضوعی
کلمات کلیدی
آخرین مطالب
آخرین نظرات
پیوندها
دوشنبه, ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۱۱:۳۶ ب.ظ

یتیمچه‌ی شما نشانگر شخصیت شماست.

سلام بینندگان عزیز

یتیمچه غذای فوق العاده‌ای است یک غذای کاملا گیاهی که چربی بسیار کمی دارد و در پخت آن از مواد قندی استفاده نشده است. پختن آن بسیار ساده بوده و نیازی به هنر آشپزی ندارد و مناسب برای عروس و دامادهای جوان است. ماسه در دهانم باد اگر دروغ بگویم، بادمجان، گوجه، سیب زمینی، کدو، فلفل دلمه، پیاز و چند حبه سیر را به صورت درشت خرد کرده داخل قابلمه بریزید مقداری آب همراه با یک قاشق روغن به آن بیفزایید و بعد از افزودن نمک و فلفل و زردچوبه در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید یک ساعت برای خودش با شعله کم گاز بجوشد. برای کسانی که عاشق ادویه هستند این غذا ایده‌آل است و ‌می‌توانند هر هنری دارند روی آن پیاده کنند. مثلا هنر من این است که در یتیمچه‌ام مقدار زیادی فلفل ‌می‌ریزم. این غذا را ‌می‌توان به صورت سرد نیز میل نمود. شما اگر فلفل دوست ندارید ‌می‌توانید یتیمچه‌ای که من در بالا پخته‌ام را به صورت سرد میل کنید ولی نمی‌توانید از من بخواهید هنرم را کنار بگذارم، یتیمچه‌ی شما نشانگر شخصیت شماست. 

۹۵/۰۲/۱۳
هایتن

نظرات  (۶)

:))
به به چه خوبم جا افتاده ... من یتیمچه نخوردم ؛ باید یه بار درست کنم ...بافلفل زیاد :))
پاسخ:
:))
فلفل اونقد زیادم نه هااا ملت رو به کشتن میدین :)
سلام عرض میکنم خدمت آقای دکتر
ممنون از برنامه ی آموزنده تون
ببخشید من تماس گرفتم که بگم بابای من عاشق این غذاست :)
یه سوال هم دارم اونم اینکه اول آب می ریزین بعد ادویه میزنین؟ !
پاسخ:
سلام :)
اصلن از دیروز تا حالا هزاران تماس داشتیم که این برنامه رو دوباره پخش کنیم ^^
فرقی نداره کلن این غذا هیچ فرقی نداره چطور درست بشه :)
آره خداییش توی این مورد فرق چندانی نداره :))
ولی یه سری اصول آشپزی اگه رعایت بشه طعم غذا صد برابر خوشمزه تر میشه؛)
پاسخ:
طعم غذا دیگه چیه، خوردنیه؟! :))
طعم غذام کجا بود بابا شما مرفه بی دردین، یه چیزی باشه سیر کنه ما رو :)
نه ولی من آشپز فوق العاده ای هستم (صنعت اغراق)
:)
پاسخ:
:)
فکر نمیکردم کسی مثل من برای این غذا همچین ارزشی قائل باشه :))
جسارتا اگر نعناع داغ هم اضافه بشه به مواد عطرو طعم مدهوش کننده تری پیدا میکنه.
پاسخ:
واا من فکر می کردم فقط من و مادرم و چند نفر دیگه از این غذا خبر داریم! اینجا که همه یتیمچه خورن :)
شما اگه راس میگین بگین ببینم چرا اسم این غذا یتمچه ست هاااا؟؟
یا خدا مدهوش کننده دیگه چیه، یه جور غذاست؟ :)
سلام نلیکوم
به بهههه چ هنر آتشینی
عجب بادمجونی داشته دکتر، بادمجونش به اصطلاح "تخمی" بوده
پاسخ:
سلام :)
اصفهان بد نگذره مثل اینکه بدجور بهت ساخته 
نکنه کیس مناسب گیر آوردی به ما چیزی نمیگی 
به کیس مناسبت بگو برات یتیمچه بپزه توش مرگ موش هم بریزه خیلی خوشمزه میشه 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">